Gizlilik Politakası

Sayın Kullanıcı,

ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ, Web Sitesi’ne hoş geldiniz,

Aşağıdaki “Gizlilik Sözleşmesi”, ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ, , siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir.

ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ, Web sitesine giren ya da sitedeki formları dolduran her kullanıcı “Telif Hakkı Bilgisi”, “Gizlilik Sözleşmesi” ve “Kullanım Şartları”nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Gizlilik Politikası

1. ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ,  kayıtlı ve misafir kullanıcılarına ait e-posta, adı, soyadı, telefon numarası ve kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi Web Sitesinde yayınlamaz, kullanıcı aksini belirtmediyse hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da diğer kuruluşla paylaşmaz.

2. ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ,  kişisel bilgilerinizi sadece aşağıda belirtilen yasal durumlarda ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açar.

a.) Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde,
b.) ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ,  mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla,
c.) Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde.

3. ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ, kayıtlı kişisel bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmaz, kiralanmaz ya da başka bir kurum ya da kuruluş ile karşılıklı değiştirilmez. Bu “Gizlilik Sözleşmesi” metninde yer alan maddeler haricinde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. Selcuklu Wood bu sözleşmede taahhüt ettiği şartları yerine getirmek için mümkün olan tüm önlemleri alır.

4. Selcuklu Wood tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. Selcuklu Wood , ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır.

5. Kayıt sırasında girdiğiniz kişisel bilgilerinizi istediğiniz her zaman güncelleme ve değiştirme hakkınız bulunmaktadır. ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ,  bu “Gizlilik Sözleşmesi” ve “Hizmet Sözleşmesi”ne uymadığınız takdirde hesabınızı silmeye ya da askıya almaya yetkilidir.

6. İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ, sorumluluğunda değildir.

7. Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgiler toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet browser’ ın türü, işletim sisteminiz, site’mize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi verilebilir.

8. Site’yi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza bilgi konulabilir. Bu bilgi, bilgi belirteci (“cookie”) formatında ya da benzeri türden dosyada olacaktır ve bize birkaç yönden yardımcı olacaktır. Örneğin, cookie’ler, siteleri ve reklamları sizin ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize göre düzenlememizi sağlayacaktır. Hemen hemen tüm internet browser’larda, cookie’leri hard diskinizden silmek, yazılmasını önlemek ya da kaydedilmeden önce uyarı mesajı almak için seçenekler vardır. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen browser’ınızın yardım dosyalarına ve kullanım bilgilerine bakınız.

9. IP adresiniz Web Sitesinin ve serverlarımızın sürekli çalışır halde bulundurulması, yönetilmesi ve sorunların çözülmesi amacıyla kullanılmaktadır. Size ait IP adresi sizin tanımlanmanızda kullanılmaktadır.

10. Selcuklu Wood bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu siteyi kullanarak bu “Gizlilik Güvencesi” nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kişisel verileriniz koruma altında

ANADOLU SELÇUKLU OTOMOTİV GIDA MOBİLYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE
TİCARET LTD. ŞTİ, olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;
– Her zaman güvenle saklıyor,
– 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
– İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
– Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
– Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
– Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
– Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;
– Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
– Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
– Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
– Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
– Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.
Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte info@selcukluwood.com.tr adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)